Мер Чернівців майже на 50% виконав своїх передвиборчих обіцянок

Мер Чернівців майже на 50% виконав своїх передвиборчих обіцянок

Аналітики «Слова і Діла» підрахували, скільки своїх обіцянок виконали мери обласних центрів України та як змінилися рейтинги за 2017 рік. Олексій Каспрук не пасе задніх у рейтингу серед інших мерів з усіх куточків України. Він увійшов у п`ятірку кращих на думку аналітиків, але це місце разом з ним ще посідає мер Полтави – Олександр Мамай. Хоча обидва мери за підрахунками аналітиків виконали свої обіцянки на 47%, але рейтинг Олександра Мамая зріс лише 1%, в той час, як Олексій Каспрук виривається на 2 % вперед, його рейтинг за рік виріс до 3%.

Найвідповідальнішим на сьогодні вже традиційно є міський голова Тернополя Сергій Надал, який дотримав 62% своїх обіцянок. Друге місце за виконаними обіцянками впевнено тримає мер Херсона Володимир Миколаєнко – його рейтинг відповідальності становить 54%. Третє місце посідає мер Вінниці Сергій Моргунов із рейтингом 52%, який зріс на 3% порівняно з попереднім роком.

Сподіваємося, що з настанням Нового Року Олексію Каспруку, проаналізувавши рейтинги своїх \”побратимів\” буде куди рости, що змінювати і удосконалювати аби у 2018 році таки увійти в трійку найкращих.

peredplata