Внаслідок пожежі загинула буковинка

6 червня о 05:30 на спецлінію 101 міста Сторожинець надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку місцевої мешканки у селі Верхні Петрівці Сторожинецького району.

Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець та місцеві пожежні команди сіл Верхні Петрівці та Нижні Петрівці відразу були направлені на місце події.

Повідомлення до рятувальників надійшло від мешканців сусідніх будинків, які помітили пожежу вже тоді, коли вогонь повністю охопив будинок.

Швидкому поширення полум’я сприяло те, що будівля була повністю дерев’яна. Через це також існувала загроза розповсюдження вогню на поруч розташовані 2 господарські будівлі.

Рятувальники відразу увійшли в будинок для проведення пожежної розвідки, в ході якої було виявлено тіло домовласниці, жінки 1934 року народження. На жаль, через запізніле повідомлення про пожежу допомогти жінці вже не було змоги. Бійці ДСНС локалізували пожежу, а в подальшому ліквідували її. Вогнеборці зберегли від знищення 2 господарські будівлі.

peredplata