ПАТ «Чернівцігаз» надасть допомогу буковинським прикордонникам, які вирушать на схід

На чергових зборах трудового колективу ПАТ «Чернівцігаз», що пройшли 12 червня 2014 року, було прийнято рішення про надання додаткової допомоги Чернівецькому прикордонному загону. Допомога буде надана на прохання прикордонників, що невдовзі вирушать на схід для захисту державного кордону України. Під час проведення зборів керівництво компанії також прозвітувало про кошти, які вже витрачені на допомогу військовим підрозділам, що дислокуються на території Чернівецької області.

Збори трудового колективу були скликані через звернення про допомогу чернівецьких прикордонників. 23 червня цього року група з 65 буковинських бійців вирушить в зону військових дій для охорони державного кордону України. «Головним завданням нашої групи є оперативне реагування та унеможливлення проникнення на територію України збройних формувань з боку Російської Федерації», – зазначив Начальник відділу персоналу Чернівецького прикордонного загону, підполковник Олександр Науменко.

Він також повідомив, що на сьогоднішній день у бійців відсутні засоби особистого захисту та спорядження для несення служби у польових умовах. Бійці мають потребу, в першу чергу, у бронежилетах, а також у спальних мішках та карематах. Загальна вартість необхідного оснащення становить близько 175 тисяч гривень.

Голова правління ПАТ «Чернівцігаз» Віктор Горда, в свою чергу, запевнив, що підприємство зробить все можливе для того, щоб забезпечити буковинських прикордонників бронежилетами. «Вартість цих жилетів звичайно немала, це приблизно 130 тисяч гривень, але вона абсолютно мізерна в порівняні із цінністю людського життя. І зараз ми можемо зберегти життя чогось сина, брата, чоловіка або батька», – зазначив у своєму зверненні до працівників підприємства Віктор Горда.

Керівник підприємства також прозвітував про допомогу, яка була надана військовим підрозділам, що дислокуються на території Чернівецької області, раніше. Зокрема, ПАТ «Чернівцігаз» було придбано та передано 20 бронежилетів 4 класу захисту, 12 акумуляторів для бронетехніки, 20 радіостанцій voyager air soft , паливно-мастильні матеріали, комп’ютерна техніка та кошти для придбання засобів особистої гігієни військовослужбовців.

peredplata