В органах та установах виконання покарань Чернівецької області проведено атестацію особового складу

В органах та установах виконання покарань Чернівецької області проведено атестацію особового складу за підсумками 2013-2014 навчального року

У період з 2 по 12 червня 2014 року, відповідно до наказу ДДУПВП № 248 від 23.09.2008 року «Про затвердження Положення про організацію професійної підготовки персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України» працівники Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області склали заліки з професійної підготовки.
Впродовж десяти днів всі співробітники органів та установ виконання покарань Чернівецької області складали заліки та демонстрували свою професійну підготовку з таких навчальних дисциплін, як гуманітарна підготовка, спеціальна підготовка, тактико-спеціальна підготовка, психологічна підготовка, вогнева та медична підготовка, статути, топографія, цивільна оборона та стройова підготовка.
Окрім того, під час атестації всі працівники склали залік з фізичної підготовки згідно встановлених нормативів. Зокрема, це біг на 100 та 1000 метрів, підтягування на перекладині, згинання та розгинання рук в упорі лежачи і човниковий біг. За результатами атестації персонал органів та установ виконання покарань Чернівецької області продемонстрував належну професійну підготовку, що дає змогу виконувати будь-які службові завдання.

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata