«Свобода» подає в суд на Томенка за звинувачення у співпраці з «регіоналами»

Партія «Всеукраїнське об\’єднання «Свобода» має намір подати в суд на заступника голови Верховної Ради Миколу Томенка за звинувачення представників партії в співробітництві з Партією регіонів. Про це повідомляє прес-служба «Свободи».

«Свобода» готова захищати своє добре ім\’я в суді. Сподіваємося, що у заступника Голови Верховної Ради Миколи Томенка вистачить мужности не ховатися за депутатським мандатом та у судовому порядку відповісти за поширені у пресі наклепи», – йдеться в повідомленні.

Також у «Свободі» вважають, що їх партнер по Комітету опору диктатурі – партія «Батьківщина» – «повинна публічно відмежуватися від провокацій Томенка та вжити необхідних заходів, аби унеможливити в майбутньому подібні дії, які шкодять боротьбі з режимом Януковича».

Як повідомляє прес-служба, 21 жовтня в інтерв’ю «Газеті по-українськи» Томенко звинуватив представників «Свободи» у співробітництві із владою, і зокрема з Партією регіонів.

«Свободівці» при владі в місцевих радах трьох західних областей і співпрацюють із центральною владою. Народ у Львові, Тернополі, Франківську бачить, як вони з «регіонами» ділять аптеки чи магазини, займаються іншим комунальним бізнесом. Треба відповідати за це», – заявив Томенко.

peredplata