Чернівецька молодь сказала, що вона проти Януковича + ФОТО

Чернівецька молодь сказала, що вона проти Януковича + ФОТОАктивісти молодіжного крила Чернівецького «Фронту Змін» організували театральне дійство «Я – проти!» у рамках всеукраїнської акції «Україна проти Януковича».

Купа картонних коробок із цифрами, що ілюструють доходи президента України, витрати на утримання народних депутатів та інші непомірні апетити Адміністрації президента в порівнянні з доходами студентів, пенсіонерів та інших верств населення, яскраво засвідчила безмежну прірву між тими, хто царює в Україні, та пересічними громадянами. Саме таким чином вирішили висловити свою позицію молоді буковинські «фронтовики». Невеличка вистава зібрала на Театральній площі Чернівців багатьох глядачів.

Чернівецька молодь сказала, що вона проти Януковича + ФОТОМолодий «фронтовик» Василь Виноградов у ролі Януковича був досить переконливим, він височів над коробкою з написом «84 мільйони доларів на рік витрачаю Я». А навпроти стояли студенти з іншою горою коробок та надписами: «Як студенту прожити на 20 гривень в день та прохарчуватись на 10 грн?»

– За вартість Вашого автомобіля можна було б купити 50 автобусів для школярів, – зверталися молоді люди до «президента». – Кожен Ваш день президентства коштує нам, платникам податків, 170 тисяч доларів. У той час як студент мусить жити за 20 гривень на день».

– У багатьох містах України відбулися такі флеш-моби, – розповіла журналістам Оксана Білик, активістка молодіжного крила партії «Фронт змін». – Наш президент третій найдорожчий президент у світі – після Барака Обами та Дмитра Медведєва. При цьому, студент в Україні отримує 600 гривень стипендії, молодий спеціаліст – 1,5 тисячі гривень зарплатні. Президент не може так «жирувати», коли народ бідує.

Чернівецька молодь сказала, що вона проти Януковича + ФОТО– Не впевнені, чи прокинеться у президента совість. Але сподіваємося, що він принаймні над цим замислиться, – зазначив один із учасників акції.

Прес-служба \”Фронту Змін\”

peredplata