Відтепер соціальну послугу представництва буковинцям надаватимуть за державними стандартами

Затверджено Державний стандарт соціальної послуги представництва інтересів

Мінсоцполітики наказом від 30.12.2015 N 1261 затвердило Державний стандарт соціальної послуги представництва інтересів, який визначає зміст, обсяг, умови та порядок надання соціальної послуги представництва інтересів, показники її якості для суб\’єктів усіх форм власності, які надають цю послугу.
Цей Державний стандарт застосовується для організації надання соціальної послуги представництва інтересів сім\’ям та/або особам, які перебувають у складних життєвих обставинах (бездомні особи, особи, які відбули покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк, громадяни похилого віку, інваліди, особи, постраждалі від торгівлі людьми, від насильства у сім\’ї тощо), прийомним сім\’ям, дитячим будинкам сімейного типу, сім\’ям опікунів, піклувальників, а також для здійснення моніторингу й контролю за якістю надання соціальної послуги представництва інтересів.
Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 22 січня 2016 р. за N 127/28257 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Начальник відділу Чернівецького міського управління юстиції Зоя ФЕДИК

peredplata