З 10 березня навчання у всіх чернівецьких школах відновлюється

З 10 березня навчання у всіх чернівецьких школах відновлюєтьсяНавчальні загальноосвітні заклади міста відновлять свою роботу 10 березня, позаяк епідемічна ситуація нормалізувалася. Про це повідомив начальник управління освіти міської ради Георгій Олійник.

Нагадаємо, що з метою попередження подальшого поширення захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції, в тому числі грип, локалізації епідемічного процесу та забезпечення стабільної епідситуації на території Чернівців, згідно з планом лікувально-профілактичних заходів по попередженню та боротьбі з гострими респіраторними вірусними інфекціями, в тому числі грипом, міський голова підписав розпорядження щодо введення в дію плану лікувально-профілактичних заходів по попередженню та боротьбі з ГРВІ з 27 лютого 2015 року.
Згідно з ним було посилено проведення санітарно-гігієнічних, протиепідемічних та дезінфекційних заходів у дитячих дошкільних установах. Організувати контроль за вимогами температурного режиму, режиму провітрювання та бактерицидного знезараження повітря тих приміщень, де перебувають діти дошкільного віку.

peredplata