В Чернівецькій міській раді будуть коригувати генплан міста

5 квітня в Чернівецькій міській раді відбулося засідання робочої групи з коригування генплану. На це засідання, крім членів робочої групи, були запрошені також представники комунальних підприємств міста та голови районних рад.

Сьогодні в Чернівецькій міській раді відбулося засідання робочої групи з коригування генплану. На це засідання, крім членів робочої групи, були запрошені також представники комунальних підприємств міста та голови районних рад.

В першу чергу було поставлене питання про підготовку пропозицій щодо перспектив розвитку промислового потенціалу на найближчі роки таких підприємств як Міжнародний аеропорт «Чернівці», КП МТК «Калинівській ринок», КП «Чернівціводоканал» та Сміттєпереробний завод. Також Василь Тимофеєв, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, який головував на засіданні, закликав всіх присутніх подавати пропозиції й щодо інших об’єктів, які мали б бути відображені у Генплані. Піднімалося питання й про розбудову берегів Прута.

В результаті обговорення перед проектувальниками були поставлені відповідні завдання, про виконання яких вони звітуватимуть на наступному засіданні робочої групи. Роботи з коригування Генплану Чернівців тривають, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

Від редакції. Як \”коригують\” генплан міста добре знають мешканці Старої Жучки. 2004 року його так корегнули, що на землях, які роками обробляють мешканці мікрорайону, вже виростають будинки нуворишів. Деталі читайте в свіжому номері газети \”Час\”.

peredplata