Більше півсотні чернівчан інформували податківців про порушників

Упродовж семи місяців 2016 року до Чернівецької ОДПІ надійшло 60 письмових звернень, з яких 51 письмове звернення, або 85 відсотків – звернення громадян із пропозиціями провести перевірку діяльності суб’єктів господарювання як юридичних, так і фізичних осіб – підприємців, а також заяви щодо можливого ухилення від сплати податків. Всі звернення розглянуті своєчасно та в повному обсязі. Про це повідомляє відділ організації роботи Чернівецької ОДПІ
Загалом до Чернівецької ОДПІ цього року надійшло 2271 письмове звернення від громадян, в т.ч. 60 заяв та 2211 заяв, за якими передбачено надання інформації (довідок) згідно з законодавчими та нормативними актами. У порівнянні з минулим роком кількість звернень збільшилась на 32% (упродовж січня – липня 2015 року чернівецькими податківцями було розглянуто 1545 звернень).

Традиційно найбільший попит був на довідки про доходи. Так, протягом семи місяців цього року чернівчани отримали 1972 довідки про доходи, тоді як у минулому році бажаючих дізнатись про доходи було на 624 менше.
Чернівецька ОДПІ просить небайдужих громадян і надалі повідомляти про ухилення від сплати податків, заробітну плату «у конвертах» тощо. Письмові звернення чекаємо за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-а. Поінформувати про факти порушення законодавства про працю можна і за телефоном: 54-60-00.

peredplata