Олексій Каспрук попросив Міноборони провести ротацію буковинських військових

Олексій Каспрук попросив Міноборони провести ротацію буковинських військових Чернівецький мійський голова Олексій Каспрук звернувся до в.о. міністра оборони Михайла Коваля з проханням провести ротацію військових кадрів.

\”Чернівецька міська рада, родини та близькі мобілізованих чернівчан з розумінням ставляться до вкрай важливої місії, яку виконують наші бійці в східних областях України і всіляко намагаються підтримати їх моральний дух, надати матеріальну допомогу в забезпеченні необхідною амуніцією. Однак більшість резервістів не мають спеціальної військової підготовки і отримали бойові навики лише під час проведення короткочасних мобілізаційних навчань, що викликає особливе занепокоєння в їхніх родин, посилює психологічну напругу в місті. Тому просимо вище армійське командування прискорити ротацію особового складу, який вже 1,5 місяця перебуває у зоні бойових дій і відчуває фізичне та моральне виснаження\”, – – йдеться у зверненні міського голови до в.о. Міністра оборони України Михайла Коваля.

В ході мобілізації до лав Збройних Сил України призвано 443 мешканців Чернівців, переважно резервістів. Більшість мобілізованих чернівчан виконують свій військовий обов’язок на сході України, в районах проведення АТО ще з 10 травня 2014 року.

peredplata