Чернівчан закликають об’єднатись навколо ідеї протидії війні

18 червня відбулося розширене засідання Президії ЧОО «Майдан» за участю Голови Чернівецької обласної ради Гайничеру М.І., Голови Чернівецької ОДА Ванзуряка Р.С.

ЧОО «Майдан» у зв’язку із війною на сході України та загибеллю 10 буковинців вимагає негайно скликати сесію Чернівецької обласної ради. Вважаємо, що необхідно терміново створити благодійний фонд «Буковина – українському війську» для забезпечення всім необхідним бійців нацгвардії, що перебувають в зоні АТО
Обласна рада має виділити кошти для повної екіпіровки солдатів батальйону територіальної оборони і тільки в такому випадку відправляти солдатів.

Зараз ті буковинці – депутати, бізнесмени, – які заплямували себе перебуванням у злочинній партії регіонів, мають можливість хоч трохи реабілітувати себе в очах громади, долучившись до допомоги українському війську.

Закликаємо всіх небайдужих людей припинити чвари і об’єднатись навколо ідеї протидії війні. Маємо всі зараз бути по одну сторону «барикад», навпроти нас агресор – Росія.

У дні, коли вся Буковина в жалобі, коли на Сході ллється кров вимагаємо припинити трансляції розважальних програм, передач і музики в громадських місцях, закладах, транспорті, ЗМІ.

Вічна пам’ять загиблим Героям!

peredplata