ПАТ «Чернівцігаз» передав 30 бронежилетів прикордонникам, які вирушили на схід

Чернівецькі прикордонники, які вирушили на схід отримали 30 бронежилетів 4 класу захисту від газопостачальної компанії ПАТ «Чернівцігаз». Виїзд бійців був перенесений на декілька днів раніше від запланованої дати, що викликало побоювання у неможливості вчасного отримання бронежилетів. На щастя, буквально за декілька годин до виїзду, кожний буковинський захисник кордону отримав найнеобхідніший елемент амуніції – бронежилет.

Друга група чернівецьких прикордонників відбуває в зону проведення АТО на наступному тижні. Підприємство планує закупити для них ще партію бронежилетів. Бійці також потребують спальників та карематів.

ПАТ «Черівцігаз» закликає всіх бізнесменів та підприємства області мобілізувати наявні в них ресурси та зусилля для допомоги буковинським підрозділам, що перебувають в зоні військових дій. «Відповідальність за долю країни лежить не лише на державних органах влади, а й значною мірою саме на бізнесі. Зараз поки бюрократична машина пробуксовує, бізнесмени та управлінці повинні зробити все від них залежне для допомоги бійцям, що захищають цілісність та суверенітет нашої держави», – заявляє Віктор Горда Голова правління Компанії.

Раніше ПАТ «Чернівцігаз» вже передав прикордонникам та іншим підрозділам ЗСУ, що дислокуються на території Чернівецької області 20 бронежилетів 4 класу захисту, 12 акумуляторів для бронетехніки, 20 радіостанцій voyager air soft, паливно-мастильні матеріали, комп’ютерну техніка та кошти для придбання засобів особистої гігієни військовослужбовців.

peredplata