Помер генерал-лейтенант міліції Володимир Пономаренко

Помер генерал-лейтенант міліції Володимир ПономаренкоСьогодні відійшов у вічність генерал-лейтенант міліції у відставці Володимир Артемович Пономаренко
Керівництво УМВС України в Чернівецькій області, увесь особовий склад буковинської міліції висловлюють глибоке співчуття рідним і близьким Володимира Пономаренка.
Він назавжди залишитися у пам’яті колег справжнім професіоналом, високопорядною та чесною Людиною, прикладом хоробрості, мужності, самовіданності та відповідальності, зразком для нинішніх і майбутніх поколінь.

Народився Володимир Артемович 30 березня 1940 року в Миколаївській області. У 1960-1963 роках служив в Збройних Силах, а з 1963 року розпочав службу в органах внутрішніх справ. У 1965 році закінчив Одеську середню спеціальну школу міліції МВС СРСР, 1971 році – Київську вищу школу МВС СРСР та Академію СРСР у 1982 році. У квітні 1986 року відкомандирований на службу до Афганістану. За проявлену відвагу був нагороджений орденом «Червоної зірки». Після повернення, в 1987 році призначений на посаду начальника УВС в Івано-Франківській області, а з серпня 1990 року по травень 1996 року Володимир Артемович очолював Буковинську міліцію.
За період служби в органах внутрішніх справ був нагороджений багатьма держаними та відомчими нагородами.

Прощання із Володимиром Пономаренко відбудеться у приміщенні Чернівецької обласної філармонії з 9.00 до 11.30 години

СЗГ УМВС України в Чернівецькій області

peredplata