На Буковині чиновників перевірять на причетність до антимайдану

На Буковині чиновників перевірять на причетність до антимайдануПри Чернівецькій ОДА створили комісію, яка здійснить перевірку причетності колишніх і нинішніх державних службовців до організації та участі в антимайдані.

Про це під час засідання комісії заявив перший заступник голови Чернівецької ОДА Іван Рибак.

«До голови адміністрації надійшов лист від народного депутата Геннадія Москаля, – повідомив Іван Рибак. – Він є головою тимчасової слідчої комісії з питань розслідування протиправних діянь правоохоронних органів та окремих посадових осіб, посягань на права і свободи, життя і здоров’я громадян під час подій, пов’язаних із масовими акціями суспільно-політичного протесту, що відбуваються в Україні з 21 листопада 2013 року».

Народний депутат просить перевірити колишніх та нинішніх чиновників обласної та районних адміністрацій на предмет причетності їх до організації відправлень та участі громадян у так званих антимайданах.

При Чернівецькій ОДА створили відповідну регіональну комісію. В рамках роботи цієї комісії будуть проводитись службові розслідування в апараті обласної адміністрації, районних адміністрацій.

Джерело: ZIK

peredplata