Звітує податкова міліція міста

Внаслідок проведених оперативних та профілактичних заходів у першому півріччі 2014 року слідчими оперативного управління ДПІ у м. Чернівцях внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 14 відомостей про вчинення тяжких кримінальних правопорушень у сфері оподаткування та незаконного обігу підакцизних товарів, з них – 6 тяжких та особливо тяжких, провадження по 7 кримінальних правопорушеннях направлено до суду.
Встановлена сума збитків становить 1694,8 тис. грн., з яких фактично відшкодовано 1370,0 тис. грн. (81,5%).
За рахунок відпрацювання платників, які мінімізують податкові зобов»язання податкові міліціонери спрямували до бюджету 2970,0 тис. грн.
Протягом січня – червня 2014 року працівниками податкової міліції міста з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 301,3 тис. грн., у тому числі: 2,6 тис. пачок тютюнових виробів на суму 26,61 тис. грн.; спирту – на суму 38,64 тис. грн.; лікеро-горілчаних виробів – на суму 106,42 тис. грн.; 7753 акцизних марок та 2 одиниці транспортних засобів на суму 80 тис. грн..
Крім того, за фактами незаконного обігу підакцизних товарів складено 6 адміністративних протоколів на суму 57 тис. грн., припинено діяльність 4 „підпільних” цехів по виробництву алкогольного фальсифікату.
В арсеналі податкової міліції достатньо інструментів для виявлення спланованих та професійно замаскованих схем ухилення від сплати податків і відмивання коштів, отриманих злочинним шляхом. Це дозволяє податківцям досягти позитивних результатів у боротьбі з економічною злочинністю та скоротити тіньовий сектор економіки.
Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata