Свободівці вимагатимуть скасування підвищення тарифів на воду у Новодністровську

Свободівці вимагатимуть скасування підвищення тарифів  на воду у Новодністровську На чергову сесію Чернівецької обласної ради 16 листопада свободівські депутати крім депутатського запиту щодо з’ясування обставин появи та зникнення під час виборів автомобіля швидкої медичної допомоги в с.Топорівці, будуть піднімати питання незаконного підняття тарифів на воду у місті Новодністровськ. Впродовж виборчої кампанії не допустити підняття тарифів на воду у місті енергетиків обіцяли кандидат в депутати Верховної Ради по 204 виборчому округу Артем Семенюк та голова облдержадміністрації Михайло Папієв.

Як зазначив голова Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Віталій Мельничук, представники Партії регіонів у виконавчій владі а особливо очільник облдержадміністрації в спілкуванні з місцевими мешканцями брехали їм в очі, задля протягування у Верховну Раду найближчого родича Папієва, впродовж всього часу виборчої кампанії використовували свої посади та адмінресурс.

«Це невмотивоване підняття тарифів в місті Новодністровськ може спричинити масові відмови населення у проплаті за комунальні послуги, що насамперед зашкодить функціонуванню місцевого водоканалу та може повністю заблокувати його роботу, а це недопустимо особливо напередодні зими» – наголосив свободівець.

Свободівські депутати будуть вимагати:

– від кандидата в народні депутати по 204 виборчому округу Артема Семенюка та голови облдержадміністрації Михайла Папієва прокоментувати свої передвиборчі обіцянки та теперішні реалії «покращення» життя новодністровської громади;

– звернутися від депутатів Чернівецької обласної ради до депутатського корпусу Новодністровської міської ради з проханням невідкладно переглянути рішення виконавчого комітету Новодністровської міської ради та скасувати підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення до детального вивчення ситуації;

– створити повноважну комісію з залученням фахівців комунальної сфери Чернівецької області та м. Новодністровськ. Включити в цю комісію депутатів Чернівецької обласної ради, голову Чернівецької облдержадміністрації, представників громадських організацій та журналістів з тим, щоб цю ситуацію не тільки виправити, але й мати можливість отриманий досвід застосувати до впорядкування тарифів на воду в інших населених пунктах Чернівецької області та України.

Нагадаємо, що 16 листопада мешканці Новодністровська будуть проводити мітинг протесту та вимагати від місцевих депутатів негайно переглянути невмотивоване підвищення тарифів на воду в місті. Також новодністровці будуть вимагати від своїх депутатів розпустити виконавчий комітет новодністровської міськради.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”.

Світлина tsn.ua

peredplata