Бешлей відмовився від пропозиції очолити МКП \”Тарас\”

Очолити транспортне підприємство МКП \”Тарас\” запропонували депутату міської ради Володимиру Бешлею на засіданні робочої групи з вивчення питань подальшого розвитку електротранспорту та поліпшення обслуговування чернівчан на міських автобусних маршрутах, яке провів заступник міського голови Георгій Леонтій.

Бешлей відмовився від пропозиції очолити МКП "Тарас"

фото times.cv.ua
Пропозицію Володимиру Бешлею очолити МКП \”Тарас\”, яке обслуговує автобусні маршрути №9 та №9а, від імені перевізників запропонував заступник голови асоціації перевізників Чернівців Микола Альбота. Він повідомив, що пропозиція узгоджена із співзасновниками цього підприємства (сам М.Альбота є акціонером МКП \”Тарас\”).

– Я запропонував депутату Володимиру Бешлею впродовж двох місяців керувати підприємством МКП \”Тарас\” і довести на практиці, при якому розмірі тарифу це підприємство може працювати прибутково, – пояснив М.Альбота. – Усі прибутки, які буде отримано за два місяці, буде виплачено Володимиру Бешлею, як успішному менеджеру, у вигляді преміальних. Натомість депутат має гарантувати своїм особистим майном покриття збитків підприємству, якщо вони будуть завдані під час його керівництва.

Однак В.Бешлей відмовився від цієї пропозиції.

Нагадаємо, депутат Володимир Бешлей останнім часом проявляє неабияку активність як захисник малозабезпечених верств населення та звинувачує перевізників у поданні неправдивої документації про результати фінансової діяльності.
Джерело

peredplata