«Cпрощенці» збільшили сплату податку на 4 мільйони

Платники єдиного податку – юридичні особи та приватні підприємці впродовж семи місяців цього року сплатили до бюджету 37907,6 тис. грн., що на 4312,6 тис. грн. більше, ніж у минулому році.
За словами заступника начальника ДПІ у м. Чернівцях Тетяни Шпак: «приватні підприємці перерахували до скарбниці 27107,2 тис. грн., що на 2672,3 тис. грн. більше минулорічних показників. Юридичні особи цьогоріч поповнили бюджет на 10800,4 тис. грн., що на 1640,3 тис. грн., більше, аніж минулого року.
На сьогоднішній день на обліку в ДПІ у м. Чернівцях перебуває майже 1,7 тис. суб’єктів господарювання – юридичних осіб та 12379 фізичних осіб-підприємців ( І група – 2882, ІІ група -7708, ІІІ група – 1785 та V група – 4).
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях звертає увагу платників податків на необхідність проведення своєчасних розрахунків із бюджетом. Адже за несплату авансових внесків єдиного податку реєстрація платником єдиного податку може бути анульована шляхом виключення з реєстру платників єдиного податку за рішенням контролюючого органу у разі наявності податкового боргу на кожне перше число місяця протягом двох послідовних кварталів – в останній день другого із двох послідовних кварталів.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях висловлює щиру подяку сумлінним платникам за плідне партнерство і відчутний внесок у розвиток економіки держави та рідного міста, а також бажає подальшого збільшення прибутків чернівецькому бізнесу.
Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata