Чернівці «взяли» Берлін

Робоча група, яка представляла наше місто на Міжнародній туристичній виставці ITB Berlin, повернулася додому не тільки з безліччю позитивних вражень та цікавою інформацією, а й з перспективними результатами. Метою участі Чернівців в Берлінській виставці в першу чергу було – заявити про себе. І це вдалося. Переконують в секторі інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

9 березня на всеукраїнському стенді відбулась презентація Чернівців. Потенційним туристам влаштували віртуальну екскурсію вулицями нашого міста, роздавали друковану рекламну продукцію. Велику зацікавленість у гостей виставки викликала й фотопрезентація, де були представлені будинки, площі та просто затишні куточки Чернівців, які створюють особливу атмосферу гостинності. Ну а відчути культуру та атмосферу нашого міста усім відвідувачам допомогли маланкарі та чарівні картини з пластиліну художниці Алли Вострякової, які вона створювала просто на очах у зачарованих глядачів.

Нагадаємо, 46-а Міжнародна туристична виставка ITB Berlin проходила в столиці Німеччини з 7 по 11 березня. Це вже традиційно одна з найбільших туристичних подій в світі, і представити на ній свої можливості вважається надзвичайно престижним. Цього року Чернівці вперше були представлені на цьому потужному туристичному форумі в межах кампанії з підготовки України до Євро 2012 в рамках Буковинсько-Подільського туристичного кластеру (спільно з містами Хотин та Кам’янець-Подільський).

ДОВІДКА

Співорганізаторами та інвесторами участі Буковинсько-Подільського кластеру були проект USAID «Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність» (ЛІНК), Чернівецька, Кам’янець-Подільська та Хотинська міські ради, а також підприємства туристичного бізнесу цих міст. Чернівці були представлені туроператорами «Десадмі» та «Навколо світу» з туристичним комплексом «Стіжок», транспортно-туристичною компанією «Крайс» та туристичним комплексом «Мигово».

peredplata