Буковинців запрошують взяти участь у конкурсі на краще представлення української книги в друкованих та електронних ЗМІ

Буковинців запрошують взяти участь у конкурсі на краще представлення української книги в друкованих та електронних ЗМІЗ метою популяризації вітчизняного книговидання серед широких кіл громадськості та відзначення кращих періодичних видань, радіо- і телепередач визначеної тематики Держкомтелерадіо України щороку проводить Конкурс на краще представлення української книги в друкованих та електронних ЗМІ.
Відповідно до Положення про конкурс, редакції періодичних видань, радіо- та телекомпанії, видавництва та видавничі організації, бібліотеки, навчальні заклади, громадські та творчі організації подають до Держкомтелерадіо України на конкурс один примірник публікації в газеті, журналі, а також радіо- та телепередачі, присвяченої українській книзі (на аудіо- та електронних носіях – СD/DVD). Згадані творчі роботи слід подавати на розгляд журі Держкомтелерадіо України до 15 січня 2015 року.
До творчих робіт, висунутих на конкурс, додаються: лист-звернення до журі конкурсу; анотація з аргументацією висунення роботи на конкурс; довідка про автора; відгуки у пресі про роботу, якщо такі є.
Газетні та журнальні публікації, радіо- та телепередачі (на аудіо- та електронних носіях), а також матеріали до них, направляються до Держкомтелерадіо України з позначкою «Конкурс на краще представлення української книги в друкованих та електронних ЗМІ у 2014 році» за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, департамент видавничої справи і преси, кім. 704.
З Положенням про щорічний конкурс на краще представлення української книги в друкованих та електронних ЗМІ можна ознайомитися на сайті Держкомтелерадіо України www.соmin.gоу.ua в рубриці «Виставки, конкурси, премії, фестивалі, календар знаменних дат».

peredplata