Розроблено Проект Концепції розвитку міста Чернівців як міжрегіонального центру торгівлі

В рамках співпраці Чернівецької міської ради з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) в проекті “Сприяння економічному розвитку та зайнятості” та на виконання розпорядження міського голови від 22.05.2012р. №143-р «Про створення робочої групи з розробки Концепції розвитку міста Чернівців як міжрегіонального центру торгівлі та впровадження ефективних інструментів місцевого економічного розвитку» розроблено Концепцію розвитку міста Чернівців як міжрегіонального центру торгівлі.

Над її розробкою працювали депутати міської ради, представники органів місцевого самоврядування, науковці, директори ринків та торгівельних підприємств.
Концепція розвитку Чернівців як міжрегіонального центру торгівлі є комплексом аналітичних та організаційних заходів, спрямованих на покращення якості надання торговельних послуг, раціональне та ефективне використання матеріально-технічної бази підприємств, підвищення кваліфікації персоналу торгової сфери, створення сприятливих умов для залучення інвестицій та подальшого розвитку галузі, враховуючи сучасні тенденції та світовий досвід ринку торгівлі.
Проект Концепції буде розглянутий на черговому засіданні комітету з управління впровадженням Стратегічного плану розвитку міста Чернівців на 2012-2016 роки після обговорення і надання пропозицій громадськістю.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata