Чернівецькі рятувальники зібрали та направили на Схід України гуманітарну допомогу

13 серпня з Чернівців на Схід України виїхав вантажний автомобіль із гуманітарною продовольчою допомогою, призначеною для мешканців східних областей України. Допомогу збирали всі пожежно-рятувальні підрозділи Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області. До них також долучилися і представники Департаменту агропромислового розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації, надавши рятувальникам 3 тонни борошна. Співробітники Управління ДСНС України у Чернівецькій області направили мешканцям Луганської областей борошно, цукор, крупи, воду та фрукти та домашню консервацію. Всього направлено близько 7 тонн гуманітарної допомоги.
Автомобіль з гуманітарною допомогою їде до Києва, звідки, у складі колони разом іншими автомобілями гуманітарної допомоги з інших регіонів України, попрямує у Луганську область.
«Сьогоднішня акція – зразковий приклад єдності України та українців, які розуміють, що чужої біди не буває. Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області, керуючись гаслом рятувальників «Запобігти. Врятувати. Допомогти», зібрали та направили борошно, цукор, крупи, воду, власну домашню консервацію для співвітчизників та яблука для малечі. Це зайвий доказ того, що Україна – єдина, цілісна і неподільна держава, одна для мешканців Заходу і Сходу, а українці різних регіонів готові допомагати один одному у важку хвилину» – зазначив перший заступник начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області полковник служби цивільного захисту Микола Яловий.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata