23 серпня у Чернівцях відбудеться екологічний ярмарок

23 серпня у Чернівцях відбудеться екологічний ярмарок23 серпня з 12:00 до 17:00 на Соборній площі еко-клуб Чернівецької обласної громадської організації «Захист» запрошує чернівчан та гостей міста на патріотичний фрімаркет

Чому саме патріотичний? Ми впевнені, щобайливе ставлення до екології рідного краю, розуміння важливості економії природних ресурсів є невід’ємною частиною патріотизму та свідомості справжнього українця.

Основою заходу буде фрімаркет – екологічний ярмарок з обміну речами, який не перший рік добре знають та люблять чернівчани. Місце проведення ми оформимо інформаційними стендами про необхіднсть заощадження газу, світла, води, про енергозбереження, що є особливо актуальним у теперішні часи.

Враховуючи дату проведення, 23 серпня, День прапора України, на площі плануємо обладнати музичне оформлення. Ми не прагнемо суто розваг, що може бути дещо недоречним у напружений час. Ми хочемо підняти національний дух, об’єднати чернівчан разом піснями виключно з українських виконавців та пісень на патріотичну тему. Також наі волонтери пропонуватимуть малювати національні символі на одязі та обличчях гостей ярмарку, роздаватимуть жовто-блакитні стрічки, розповідатимуть про традиції та історію Дня прапора України.

За окремим столом можна буде написати листа підтримки нашим захисникам на Схід. Повірте, моральна підтримка дуже важлива, і на неї також із нетерпінням очікують бійці.

Також протягом ярмарку відбудеться збір використаних батарейок, роздача інформаційних листівок, майстер-класи з еко-тематики. Залишок одягу та взуття ми передамо на благодійність.
Приєднуйтесь, до зустрічі!

Фрімаркет у соціальних мережах: https://www.facebook.com/events/1504984523051814
Сторінки ЧОГО «Захист»: www.zahystcv.org , https://www.facebook.com/zahystcv

Контактні дані:
Координатор еко-клубу ЧОГО «Захист» Тетяна Демидко (067) 176 89 56

peredplata