На Буковину повернулися бійці, які брали участь в АТО

На Буковину повернулися бійці, які брали участь в АТОСемеро буковинських бійців сьогодні вранці повернулися із зони АТО. Впродовж двох місяців хлопці воювали на Луганщині та Донеччині, дехто з них обороняв Луганське летовище. Це перша хвиля ротації повернення військових до Чернівецької області. Незабаром відбудеться друга, що передбачає більшу кількість буковинських військових.

Бійців з 80-ї окремої аеромобільної бригади на залізничному вокзалі зустрічали родичі, активісти, журналісти, голова Чернівецької облдержадміністрації Роман Ванзуряк.

Гімн України, сльози радості, довгоочувані обійми – емоції переповнювали всіх, як бійців, що повернулися з пекельних точок додому, так і тих, хто їх зустрічав.

Роман Ванзуряк за буковинських хлопців радів разом із їхніми рідними: «Я вболіваю за кожного буковинця, який нині перебуває в зоні антитерористичної операції. Вони справжні герої, які нині фактично виборюють українську державність та зберігають територіальну цілісність. І обіцяю, що влада разом з громадою, робитимуть все, аби військовослужбовці були забезпечені всім необхідним».

Десантники власному поверненню тішилися мовчки. Про війну говорили мало. Утім, спільну мрію озвучили – повернути Україні мир та спокій.

Джерело: офіційний сайт ЧДОА

peredplata