ГО «Антикорупційна Комісія Народної Ради Чернівецької області» спростовує недостовірну інформацію

Громадська організація «Антикорупційна Комісія Народної Ради Чернівецької області» розглянула публікацію «В управлінні лісомисливського господарства кажуть, що Антикорупційна комісія поширює \”упереджену інформацію\”» (http://bukinfo.com.ua/show/news?lid=49770) та аналогічні публікації на інших електронних ЗМІ на засіданні Комітету та повідомляє, що дійсно при підготовці прес-релізи допущено грубу помилку у назві Державного підприємства «Сторожинецьке лісове господарство». Винні особи понесли дисциплінарну відповідальність та їх попереджено, що у разі повторення до них буде вжито більш суворі заходи впливу, аж до виключення із лав організації.

Одночасно повідомляємо, що прес-релізи готуються по результатах роботи Моніторингової комісії. При цьому беруться найбільш цікаві, на нашу думку, матеріали. Дійсно у Верхнє-Петрівецькому лісництві було виявлено декілька ділянок на обході № 3 де не було грубих порушень (пнів із підозрілими клеймами та слідів самовільних і несанкціонованих вирубок), про що ми й повідомили громадськість. Адже наше завдання не тільки виявити порушення, а, по можливості, вияснити реальну картину стану лісу.
Приносимо вибачення за допущену помилку та просимо засоби масової інформації розмістити нашу заяву та виправлений текст.

Додаток: виправлений прес-реліз на 1 арк.

В.о. голови Організації В. Руснак

peredplata