На Хотинщині запрацювала ще одна місцева пожежна команда

Керівництво Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій проводять цілеспрямовану роботу по створенню сільських пожежних команд на території краю задля покращення захисту громадян від пожеж. Одним із результатів спільної роботи рятувальників та місцевих громад стало відкриття 5 вересня місцевої пожежної команди в селі Рукшин Хотинського району. Постійну службу у новоствореній місцевій пожежній команді нестимуть 4 рятувальники, на озброєні у яких є 1 пожежний автомобіль

На урочисте відкриття місцевої пожежної команди завітали представники місцевих органів влади, керівництво Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області. Рятувальники побажали новоствореному колективу згуртованості і успіхів у професійній діяльності, а також подарувало працівникам пожежної команди пожежні рукави та бойовий одяг, в якому місцеві пожежники нестимуть чергування. Створена пожежна команда буде охороняти від вогню дев’ять сіл Хотинського району: Рукшин,Атаки, Чепоноси, Пригородок, Орестівка, Анадоли, Каплівка, Гордівці та Рашків.
Слід зазначити, що в Чернівецькій області на сьогоднішній день існує вже 90 місцевих пожежних команд, а це один з найкращих показників по всій Україні.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata