Бійці в АТО повідомляють через садгірських «батьківщинівців» про потребу в теплих речах

Бійці в АТО повідомляють через садгірських «батьківщинівців» про потребу в теплих речахУкраїна поволі входить в осінь, і попри ще по-літньому сонячні дні, громаді і волонтерам варто подбати про теплі речі для бійців у зоні АТО. Нагадування про це і прохання від солдатів передають представники Садгірської районної організації партії ВО «Батьківщина», які в черговий раз доставили допомогу краянам, які обороняють Україну від агресора на Сході.

На Луганщину цього разу активістки «Батьківщини», серед яких – мати одного з бійців, доставили велику кількість медикаментів і теплих речей. Жінки повідомляють, що найбільша потреба зараз у бійців – у теплому одязі, адже під час боїв багато речей було знищено, згоріло. Також постійно необхідне поповнення запасів медикаментів. Їжі у бійців під Луганськом наразі вистачає.

На Сході воює й молодий директор Садгірського Будинку культури. Його батькові, Мафтеєві Івановичу Безушкові , голова Садгірської районної в м. Чернівцях парторганізації ВО «Батьківщина» Василь Храпко, голова райради Юрій Бурега та депутат фракції «Батьківщина» Валерій Казимирович передали спеціально куплений для його сина бронежилет. Цей елемент захисного одягу вже відправлений батьком у зону АТО, наступною посилкою до садгорянина вирушить каска, придбана цими ж активістами

\”Батьківщина\”-інфо

peredplata