8 буковинців включено у список до Парламенту від ВО «Свобода»

14 вересня під час другої частини з’їзду партія остаточно визначилася з висуненням кандидатів до списку ВО «Свобода» на позачергових виборах до Верховної Ради України. Серед кандидатів в народні депутати України в свободівському списку – 8 свободівців з Чернівецької області.

За інформацією прес-служби Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» очолюють список чинні народні депутати, які йшли по списку в 2012 році, ключові кандидати-свободівці з центральної виконавчої влади, керівники обласних організацій, центрального апарату та служб ВО «Свобода». В першій п’ятірці активний учасник АТО з квітня місяця, кадровий офіцер, командир танкового взводу Олексій Миргородський. Серед чільної двадцятки координатор волонтерів-свободівців, голова Луганської обласної організації Артем Заіка. Далі в списку активісти ВО «Свобода» майданівці та учасники АТО.

Голова Чернівецької обласної організації ВО «Свобода», депутат обласної ради Віталій Мельничук – на 47- му місці в списку, депутат облради Михайло Гуменюк – на 83 – му місці, на 106 – му місці – депутат Чернівецької міської ради Віктор Крохмаль, на 134- му – депутат Кіцманської райради, голова районної організації Ігор Гринюк. Голова Вижницької районної організації ВО «Свобода» Василь Крохмаль – 160-ий у списку, 186 – учасник АТО Іван Храпко. На 212 місці в списку – депутат Кіцманської міської ради Тетяна Попович та на 216 – му місці в списку – голова Глибоцької районної організації ВО «Свобода» Ілля Лопуляк.

Під час партійного форуму було озвучено, що по багатьох областях «Свобода» з’їздом не висувала мажоритарників і подальше висування по окремих областях, в тому числі й по Чернівецькій, буде вирішуватись додатково впродовж найближчих днів.

peredplata