ПАТ «Чернівцігаз» проводить конкурс на зарахування до кадрового резерву

Газове підприємство області оголосило конкурс на зарахування до кадрового резерву для заміщення керівних посад у своїх районних управліннях. Метою конкурсу є залучення професійно підготовлених фахівців для підвищення управлінського потенціалу компанії. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Конкурс є актуальним для всіх районних управлінь та дільниць ПАТ «Чернівцігаз». Фахівці, що відповідатимуть вимогам конкурсу стануть претендентами на заміщення посад начальника районного управління з експлуатації газового господарства, головного інженера, начальника дільниці супроводження і розрахунків з фізичними і юридичними особами, начальника служби з клієнтського сервісу та комерційної діяльності, майстрів, провідних фахівців, провідних інженерів структурних підрозділів.

«Кваліфіковані та відповідальні працівники – це головний актив будь-якої компанії, а тому ми зацікавлені у залучені до роботи в нашій команді справжніх професіоналів. На жаль, як показує практика їх не так вже й багато. Однак, сподіваюсь, нам все ж таки вдасться знайти добре підготовлених та мотивованих працівників», – зазначив Голова правління ПАТ «Чернівцігаз» Віктор Горда.

З умовами конкурсу можна ознайомитись на офіційному сайті компанії – http://www.chgas.cv.ua/.

peredplata