Рада з кадрових питань ДФС Буковини відбере претендентів на керівні посади

З 16 по 23 вересня 2014 року для забезпечення прозорої процедури відбору кадрів для роботи у фіскальній службі Буковини приймалися заяви представників громадськості для у участі у роботі дорадчого органу – Ради з кадрових питань Головного управління ДФС у Чернівецькій області.
Вчора, Рада з кадрових питань розпочала роботу та прийом документів від кандидатів, які мають намір зайняти керівні посади заступників начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області, начальників самостійних структурних підрозділів ГУ ДФС у Чернівецькій області та начальників інспекцій ГУ ДФС у Чернівецькій області.
Отримання документів та інформації від кандидатів на посади буде здійснюватися до 10 год. 00 хв. 30 вересня 2014 року.
У паперовому вигляді інформацію та документи можна подати з 9 год. 30 хв. до 17 год. 30 хв. (крім суботи та неділі) за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200А, каб. 406.
У електронному вигляді інформацію та документи можна подати за адресою: bukfsk@ukr.net.
Час та дату засідання Ради щодо заслуховування кандидатів буде повідомлено додатково.
За детальною інформацією звертатись за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200А, каб. 406., контактний телефон (0372) 545607.
Представники засобів масової інформації коментар з даного питання можуть отримати у начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області Сеничака Михайла Ярославовича, контактний телефон (0372) 545576.

peredplata