Керівник ДФС Буковини запроваджує новації для спілкування з громадськістю

Керівник ДФС Буковини запроваджує новації для спілкування з громадськістю «Необхідність проведення податкових реформ та контроль за їх запровадженням є нагальним питанням та має ґрунтуватися на зміцненні взаємної поваги і довіри. Ми маємо вибудувати таку систему взаємовідносин між посадовцями та представниками бізнес-спільноти Буковини, яка забезпечить відчуття причетності до спільної справи з обох боків» – на цьому наголосив начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області Михайло Сеничак.
Свобода й відповідальність – саме за такими принципом розпочинає свою роботу відомство. Всі зауваження та пропозиції від громадян та бізнесу, які є основою гармонійних відносин, будуть розглядатися без зволікань.
З метою налагодження ефективного двостороннього діалогу начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області Михайло Сеничак здійснює особистий прийом громадян щовівторка з 14.00 год. до 16.00 год. Попередній запис на прийом здійснюється за телефоном (0372)54-54-99.
Окрім того, буковинці можуть спілкуватися з очільником ДФС Буковини на його власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук. Також, кожен бажаючий може надсилати свої пропозиції, побажання, звернення або скарги щодо організації роботи Головного управління та його територіальних підрозділів на особисту електронну скриньку за адресою: dfsbuk@ukr.net.

Прес-служба Головного управління
ДФС у Чернівецькій області

peredplata