У рамках Дня міста до Чернівців приїде 200 мотогонщиків з усієї України

Чернівецький етап чемпіонату України з мотокросу пройде 4-5 жовтня на трасі Міжнародного спортивно-технічного центру «Супер-крос». Змагання відбудуться у рамках відзначення Дня міста Чернівці під гаслами «Єдина країна!» і «Спорт єднає Україну!».

У перегонах візьмуть участь понад 200 спортсменів віком від 5 до 51 року з усіх областей України. Чемпіонат України з мотокросу проводиться у п’яти класах мотоциклів, у тому числі мотоцикли з колясками та квадроцикли. За результатами змагань будуть визначені Чемпіони України та члени збірної
нашої держави для участі в змаганнях Європейської та світової першості 2015 року.

Мотокрос, який належить до військово-технічних видів спорту, є одним із найвидовищних та динамічних видів, збирає на трасах змагань одну з найбільших глядацьких аудиторій України. Гості змагань та вболівальники з усієї України та закордону будуть спостерігати за безкомпромісною боротьбою найкращих спортсменів України, учасників та переможців національних та Європейських чемпіонатів.

Кошти спонсорів змагань та від реалізації квитків будуть спрямовані на підтримку сімей поранених солдат української Армії.

peredplata