На «Чернівецькому вікенді» зберуться діти Героїв з усіх куточків країни

Черговий благодійний проект \”Чернівецький вікенд\”, спрямований на допомогу осиротілим дітям героїв України, буде реалізовано з 3 по 6 жовтня з нагоди святкування Дня міста.

За інформацією прес-служби Чернівецької міської ради у рамках проекту, організованого Чернівецькою обласною благодійною організацією \”Майбутнє України\” за підтримки Чернівецької міської ради та небайдужих чернівчан, до нашого міста завітають діти загиблих героїв Небесної сотні та діти загиблих військових з усієї України. Метою приїзду стане надання допомоги дітям та їх сім\’ям, їх ознайомлення з туристичними маршрутами міста, його історією та традиціями.

4 жовтня у Літньому театрі покажуть благодійну виставу «Довгі очі». Сума благодійного внеску становитиме 20 гривень. Усі зібрані кошти буде перераховано найбіднішим дітям, чиї батьки віддали життя за Україну на Майдані незалежності та у зоні АТО.

Також буде проведено \”Діалог миру\” з школярами Чернівців та дітьми переселенців із зони АТО. Наше місто матиме хорошу нагоду вкотре довести про свою щиру підтримку сімей героїв України.

Організатори проекту звертаються до усіх небайдужих громадян, про допомогу в організації прийому дітей.

Банківські реквізити: ЧОБО «Майбутнє України» п/р 26000347976 в ЧОД АТ «Райффайзен Банк Аваль», МФО 380805, Код ЭДРПОУ 37830229.
Призначення платежу: Благодійна допомога на проекту \”Діти героїв\”

peredplata