Рятувальники навчали лікарів Військового госпіталю правилам безпеки

Окрім виконання безпосередніх завдань за призначенням, працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області значну увагу приділяють проведенню профілактичної роботи із мешканцями краю. Зокрема, 24 вересня у Чернівцях в приміщенні Чернівецького військового госпіталю рятувальники провели семінар-нараду із співробітниками лікувального закладу, в ході якого розповіли лікарям про основні правила безпеки.
На початку зустрічі медикам нагадали на важливості щоденного дотримання правил безпеки в побуті, адже іноді найменша неуважність може призвести до трагічних наслідків. Особливу увагу рятувальники приділили роз’ясненню основних правила безпеки, яких необхідно дотримуватись під час опалювального сезону, адже з настанням холодів різко збільшується кількість пожеж. Це пояснюється тим, що люди, намагаючись обігріти власні оселі, не дотримуються елементарних правил безпеки. Внаслідок цього і виникають пожежі, що призводить до значних матеріальних збитків, а іноді до непоправного – втрати людського життя.
Також рятувальники продемонстрували лікарям як користуватися вогнегасником. Вміння користуватися первинними засобами пожежогасіння є дуже важливими, адже завдяки йому можна ліквідувати пожежу, якщо виявити її на початковій стадії горіння.. Окрім цього, рятувальники вручили людям пам’ятки та листівки із правилами безпеки.
Рятувальники навчали лікарів Військового госпіталю правилам безпеки

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata