Михайлішин не боїться сміттєвих баків, бо будує лікарні, ремонтує школи…

Екс-секретар міської ради Віталій Михайлішин, котрий лише вчора отримав посвідку кандидата в народні депутати, йде на позачергові вибори як самовисуванець, аби, у випадку перемоги, мати змогу приймати корисні для міста рішення поза впливом будь-яких партій та партійних лідерів. Про це він повідомив на прес-конференції.

Михайлішин не боїться сміттєвих баків, бо будує лікарні, ремонтує школи…

У місті, за словами кандидата, досі існує багато проблем: це і «діяльність» казначейства, і борги за ЖКГ – послуги, і питання розвитку інфраструктури…

– Я знаю потреби Чернівців, відчуваю в собі сили, знаю, вмію і готовий працювати з людьми, – каже Віталій Михайлішин. Кандидат прагне добитися повноважень для органів місцевого самоврядування та права витрачати зароблені на місцях кошти на потреби громади. – Перекладати проблеми держави на плечі людей не можна.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи не боїться він нинішньої «люстрації», яка проводиться з застосуванням сміттєвих контейнерів, пан Віталій зазначає: «Якщо за те, що будуються лікарні, відкриваються дошкільні групи, ремонтуються школи… можна кидати в баки – не знаю, що сказати».

peredplata