Бізнес Буковини спрямував до бюджету 2,5 млрд. грн. податків та ЄСВ

Завдяки злагодженій роботі платників податків та податківців Буковини, за січень – вересень цього року до Зведеного бюджету надійшло 1,1 млрд. грн. податків та 1,4 млрд. грн. внеску на загальнообов’язкове страхування. Про це проінформував громадськість краю начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області Михайло Сеничак, посилаючись на основні показники діяльності.
Державна скарбниця поповнилась на 393,3 млн. грн., місцевий бюджет області отримав 712,3 млн. грн. податків. Єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне страхування за цей період надійшло 1409,1 млн. грн.
Дохідна частина місцевого бюджету сформована, насамперед, за рахунок податку на доходи фізичних осіб, надходження якого у січні – вересні становили 477,2 млн. грн., або 67 відсотків надходжень місцевого бюджету. Рівень виконання плану, затвердженого органами місцевого самоврядування, забезпечено на 104,1 відсотки.
Одне із найважливіших джерел наповнення місцевих бюджетів – це плата за землю – мобілізовано 95,5 млн. грн. надходжень, виконання бюджетного показника становить 105,9 відсотки.
Стабільно поповнюється місцева казна єдиним податком – 83,4 млн. грн., рівень виконання плану, затвердженого органами місцевого самоврядування склав 105,8 відсотків.
Прес-служба Головного управління
ДФС у Чернівецькій області

peredplata