Антикорупційний сервіс Державної фіскальної служби України \”Пульс\” на сторожі інтересів платників податків

Головне управління ДФС у Чернівецькій області нагадує, що сервіс «Пульс» був запроваджений з метою інформування про неправомірні вчинки або бездіяльність співробітників податкової служби. Представники бізнесу, в тому числі і суб’єкти ЗЕД, мають можливість повідомити про неправомірні дії, або бездіяльність співробітників ДФС керівництво відомства та оперативно вирішити суперечливі питання, що виникають не тільки у сфері адміністрування податків, а й під час здійснення митного контролю й митного оформлення.
Зателефонувавши на інтерактивний сервіс «Пульс» за номером (044) 284-00-07, абонент має можливість отримати інформацію щодо:
– протиправних дій працівників у ході проведення перевірки суб`єкта господарювання;
– недоліків у роботі органів ДФС, а саме: некоректне спілкування працівників з клієнтами щодо отримання довідок, щодо роботи ЦОПП, щодо режиму і порядку роботи податкової інспекції тощо;
– проблем при реєстрації чи поновлення платником ПДВ;
– проблем при поданні звітності;
– корупційних дій;
– інших неправомірних дій або бездіяльності працівників ДФС.
Інформація приймається працівниками сервісу з понеділка по п`ятницю з 8:00 до 20:00, а у неробочий час можна залишити її на інтерактивний відповідач.
Інформація негайно передається для опрацювання і результати її розгляду повідомляються невідкладно або протягом 1-3 робочих дні.

Прес-служба Головного управління
ДФС у Чернівецькій області

peredplata