У Чернівцях шукають хуліганів, котрі побили бійця АТО

Про це заявив сьогодні на брифінгу начальник управління карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області Олександр Раренко.
За його словами, вночі 5-го жовтня біля бару «Піраміда», що по вул.. Героїв Майдану, відбулася суперечка між молодиками, котра закінчилася бійкою.
Зясовано, що один з відвідувачів зі своїм товаришем вийшли з приміщення на вулицю, і в ході суперечки невідомі особи нанесли йому кілька ударів, спричинивши тілесні ушкодження. Зараз чоловік перебуває на лікуванні у хірургічному відділенні з діагнозом «забійна рана щелепи, чола та підочної ділянки». За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.. 121 КК України, триває слідство. Встановлено низку осіб, знято відео (не зовсім якісне) з камер спостереження закладу, де цей конфлікт відбувся.
За словами начальника управління кримінального розшуку, потерпілий звернувся до міліції через два дні після події, що спричинило певні проблеми для слідства. Також від будь-яких претензій відмовився і його товариш.Тож коли потерпілий звернувся до правоохоронців, той заявив, що нічого не бачив та пояснити нічого не може.
Наразі частину причетних осіб вже встановлено, міліція збирає доказову базу стосовно інших. Кваліфікація статті буде визначена рід час розслідування справи.
Міліцію викликав товариш потерпілого. Охоронці закладу, котрі не втрутилися в конфлікт, пояснили, що дізналися про нього зі слів адміністратора . А коли вийшли,побачили лише потерпілого та його друга…
Нагадаємо, раніше в ЗМІ зявилося повідомлення, що у «Піраміді» жорстоко побили бійця АТО Олега К., котрий перебуває вдома на реабілітації. Пройшовши курс лікування, у неділю він зі своїм сусідом, який має проросійські погляди, пішов пограти у більярд, потім вийшли на перекур, зустрівшись з молодиками. Ті, мовляв, сказали, що вони за Україну, а «русские-геи». Олег відповів: «Якщо ви за Україну, то чому не захищаєте її на Сході?» Біля 10-ти осіб кинулися бити чоловіка…
Чоловікові та його рідним прикро, що з війни він приїхав у відпустку неушкодженим, а побили – вдома.
Як запевнив на брифінгу Олександр Раренко, злочин цей буде розкрито. Тож поживемо-побачимо…
Наталія БРЯНСЬКА

peredplata