У Чернівцях планують створити спеціальний центр для молоді, що відмовляється від наркотиків

Виконком Чернівецької міської ради на своєму сьогоднішньому засіданні схвалив запропонований проект договору між виконавчим комітетом Чернівецької міської ради, відділом у справах сім`ї та молоді та Чернівецьким міським благодійним фондом «Нова сім’я», яким передбачається створення такого центру.

Метою його створення є об’єднання зусиль влади та громади у сфері запобігання вживанню наркотиків та проведення профілактичної роботи щодо розповсюдження ВІЛ-СНІД серед дітей та молоді міста Чернівців.

Денний центр перебування молодих людей, які готові розпочати здоровий спосіб життя, зменшуючи або повністю відмовляючись від вживання наркотиків, буде створено спільними зусиллями усіх трьох сторін договору. З цією метою передбачається передати Чернівецькому міському благодійному фонду «Нова сім’я» приміщення загальною площею 51,4 м.кв. по вул. Червоноармійській, 83-А.

Крім того, відділ у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради надаватиме працівникам благодійного фонду, які безпосередньо працюватимуть над організацією передбаченого договором Центру, інформаційну та організаційну допомогу, а також (на умовах спільного користування) усю необхідну комп’ютерну та іншу техніку для здійснення заходів щодо запобігання вживанню наркотиків та проведення профілактичної роботи щодо розповсюдження ВІЛ-СНІД серед дітей та молоді міста Чернівців, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata