Роман Ванзуряк та Михайло Сеничак з робочою поїздкою відвідали Вижницький район

Насиченим і продуктивним виявився візит на Вижниччину голови Чернівецької обласної державної адміністрації Романа Ванзуряка та начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області Михайла Сеничака.
В межах робочої поїздки посадовці спільно з головою Вижницької районної державної адміністрації Михайлом Андрюком та начальником Державної податкової інспекції у Вижницькому районі Андрієм Угрином відвідали Берегометську нафтоналивну станцію, Лопушнянське нафтогазове родовище та прийняли участь у врізці в центральну газову гілку на Шереметівському родовищі, яке розташоване на території району.
«Ситуація, яка сьогодні склалася в Україні, вимагає термінового втручання всіх небайдужих і мобілізації всіх зусиль. Ми добре пам’ятаємо, що питання значно збільшити обсяги газу власного видобутку розглядалося декілька років поспіль і дуже приємно, що за цей короткий час ви попрацювали і все зрушилося з місця. Це – неоцінима конкретна допомога для області» – відзначив Роман Ванзуряк.
На цій зустрічі сторони обсудили бачення напрямків розвитку місцевої інфраструктури, а також створення та забезпечення новими робочими місцями місцеве населення.
Також значна увага та інтерес владників проявлені до розробки місцевих газових і нафтових родовищ та об\’єму видобутку блакитного палива, якого за успішного видобутку вистачило б для задоволення потреби у газі частини Чернівецької області.
В свою чергу аналізуючи результати зустрічі Михайло Сеничак акцентував увагу на тому, що розвиток нафто та газодобувної галузі може стати основою процвітання регіону, а кошти які вкладаються для ефективної експлуатації свердловин повернуться підприємству сторицею у вигляді отриманих доходів. Не менш важливий є те, що область отримає додаткові надходження у вигляді податків та нові робочі місця.
Прес-служба Головного управління
ДФС у Чернівецькій області

peredplata