У Чернівцях припинили незаконне будівництво в історичній частині міста

У Чернівцях припинили незаконне будівництво в історичній частині містаУ Чернівцях в історичній частині міста на вулиці Шевченка, 24 громадські активісти разом із працівниками міської ради зупинили незаконне будівництво.

Як пояснили у департаменті містобудівного комплексу та земельних відносин міськради, жодних дозвільних документів на будівництво додаткових споруд у власників будинку немає.

«Розпорядником землі, на якій вони розпочали будівництво, є міська рада, – пояснює начальник відділу контролю за об’єктами містобудування департаменту Орися Гальчук. – Перш, ніж щось будувати, власникам потрібно спочатку звернутись до міської ради для оформлення оренди або права власності. Цього вони не зробили. Громадські активісти помітили цю забудову і власними силами зупинили її. Потім у міській раді створили комісію щодо цього питання».

«Крім цього незаконного будівництва, власники поряд здійснюють торгівлю без жодних дозволів. Викликали працівників санепідемстанції, будуть проводитись перевірки», – додала чиновник.

Джрело: ЗІК

peredplata