У ЧНУ відбудеться семінар «Буковина як модель для майбутнього: Громадянське суспільство в Україні вчора, сьогодні і завтра»

Чернівецький національний університет, центр \”Gedankendach\” та Інститут німецької культури та історії Південно-Східної Європи при Мюнхенському університеті Людвіга-Максиміліана при підтримці Чернівецької міської ради і Міністерства закордонних справ Німеччини запрошує на семінар «Буковина як модель для майбутнього: Громадянське суспільство в Україні вчора, сьогодні і завтра».

Функціонуюче громадянське суспільство важливе для кожної країни. Чи бажаєте Ви взяти участь у проекті на теми соціальний сектор, економіка, екологія, здоров’я? Чи бажаєте Ви дізнатися, що таке проектний менеджмент і реалізувати власний проект? Тоді відвідайте наш практичний семінар.

Цільові групи
Студенти, науковці, вчителі, журналісти, працівники освітянського сектору, представники громадянського суспільства і державні службовці.

ДЕ: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, корпус 5, аудиторія 230
КОЛИ: 20-21 жовтня 2014 р. з 10 до 17 г.
ЗАЯВКИ: Заявки на участь у семінарах надсилати на адресу: info@gedankendach.org

Додаткова інформація
Участь у семінарах безкоштовна (учасники можуть брати участь в одному або кількох семінарах). Кількість учасників кожного семінару обмежена до 20 осіб. Всі семінари проводяться українською та німецькою мовами. Знання німецької мови для участі не обов\’язкове! Учасникам семінару видається сертифікат. Семінари триватимуть з 10.00 до 17.00 з перервами на каву та обід.

peredplata