Чернівецькі бейсболісти завершили сезон 2014 року

Чернівецькі бейсболісти завершили сезон 2014 року дуже цікавою і напруженою дводенною боротьбою команд фіналістів розіграшу Кубка області.

18-19 жовтня пройшла фінальна серія матчів до двох перемог на Кубок Чернівецької області з бейсболу в Новому Киселеві, Кіцманського району на бейсбольному стадіоні.

У фінальній серії зустрічались команди “Кобра”(молодіжна збірна області) і команда “Лігеонери” (від слова ліга), яка представляла такий собі мікс зрілості та молоді, яка не потрапила до молодіжної збірної Чернівецької області.

В першій грі зафіксовано рахунок 8-6 на користь “Кобри”, перемогу здобув на пітчерській горці Рахмістрюк Ілля, сейв у Ферара Максима.

В неділю 19 жовтня в другій грі серії перемогу здобувають “Лігеонери” 11-4 перемогу на свій рахунок записав Ферар Денис, сейв у Ростислава Грінчука.

Таким чином рахунок в матчах став 1-1. Третя гра видалась також дуже драматичною, до 5 інінгу ніхто не міг повірити в те що переможе “Кобра”, все ж таки рахунок був на початок 5 інінгу 8-2 на користь “Лігеонерів” і тут ряд помилок в захисті “Лігеонерів” приводить до рівного рахунку 8-8, інтрига відновилась.

В наступних інінгах 1 очко, яке стало переможним змогли взяти гравці “Кобри” і з нову завдяки помилки захисту суперника. Третя гра завершилась перемогою “Кобри” 9-8, перемогу на свій рахунок записав знову пітчер – Рахмістрюк Ілля. Таким чином Кубок Чернівецької області з бейсболу 2014 року здобула команда “Кобра”(молодіжна збірна Чернівецької області), радощам у хлопців не було меж.

Вітаємо переможців і вітаємо всіх хто слідкував і вболівав за Чернівецький бейсбол на протязі складного 2014 року.
З повагою голова Чернівецької обласної федерації бейсболу і софтболу Ростислав Грінчук.

peredplata