Нагородження конкурсантів навчального центру при Сокирянській виправній колонії (№ 67)

Нагородження конкурсантів навчального центру при Сокирянській виправній колонії (№ 67) На підставі наказу Головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації та з метою підвищення рівня фахової майстерності, удосконалення змісту практичних навиків при підготовці кваліфікованих робітників на базі виробничих дільниць виправного закладу було організовано та проведено конкурси фахової майстерності серед слухачів з таких професій, як: «Пекар», «Машиніст каменерізальних машин», «Оператор котельні», «Верстатник деревообробних верстатів», «Електрогазозварник», «Токар», «Муляр», «Стропальник», «Маляр», «Столяр будівельний».
Відповідно до умов Конкурсів було розроблено тестові завдання та критерії оцінювання практичного туру конкурсів, який передбачав виконання тестових завдань з програм предметів професійно-теоретичного циклу.
За результатами конкурсів видано наказ по навчальному центру та порушено клопотання перед адміністрацією установи щодо заохочення даних слухачів, які показали високий рівень підготовки та взяли участь у конкурсах професійної майстерності. Так, 29 жовтня 2014 року в урочистій обстановці 32 переможцям-конкурсантам з числа засуджених установи педагогічним колективом навчального центру було вручено подяки та грамоти.
Слід відмітити, що робота по підготовці та проведенню конкурсів була організована під чітким керівництвом очільника навчального центру Краснікова Віталія Федоровича.

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata