У Чернівецькому СІЗО одружилося двоє ув’язнених

Восьмого листопада у Чернівецькому слідчому ізоляторі одружилося двоє ув‘язнених. Наречені ув’язнених чоловіків погодились зареєструвати шлюби і пообіцяли чекати їх на волі. Цього року в Чернівецькому СІЗО уклало шлюб 14 осіб.

Одна з пар, Микола і Марія познайомилися ще до того, як наречений скоїв правопорушення.

\”Ми зустрілися на сільському базарі, – розповів ув’язнений Микола кореспонденту molbuk.ua . – Марія мені одразу дуже сподобалася. Вона вродлива, має добрий характер, гарна господиня. Та головне – не покинула мене, коли я потрапив до в‘язниці. Постійно навідувалася до мене. Під час одного побачення я запропонував Марії вийти за мене заміж, вона одразу ж погодилася. Я дуже щасливий. Хоча прикро, що така щаслива подія відбувається за тюремними стінами\”.

Наречена прийшла на церемонію вінчання у святковій сукні, із зачіскою. Наречений одягнув білу сорочку і галстук, які йому передали рідні. \”Я ніколи не залишу Миколу, буду чекати на нього, – запевнила наречена. – Він повернеться трохи більше ніж через рік. Тоді ми відсвяткуємо справжнє весілля. Я одягну білу сукню та фату. Хочемо також повінчатися у церкві\”.

Шлюбна церемонія відбулася в актовому залі у присутності представників адміністрації СІЗО. Її проводили працівники міського відділу ДРАЦСу. Була присутня родина Миколи – мама, брати з дружинами і дітьми, сестра. Рідні нареченої не прийшли.
Молодята обмінялися обручками. Але після церемонії Микола зняв обручку з пальця і віддав мамі. У СІЗО не дозволяють носити дорогоцінних речей, навіть шлюбні обручки. Подружжю вручили свідоцтво про шлюб. Адміністрація закладу надала їм тривале побачення. Три дні молоде подружжя проведе разом у кімнаті побачень у СІЗО. Там є спальня, кухня для приготування їжі і дитяча кімната.

Джерело

peredplata