Ярослав Городенський очолив Департамент економіки

Розпорядженням міського голови директором департаменту економіки міської ради з 4 листопада цього року призначено Ярослава Городенського, який до цього працював начальником Державної податкової інспекції у м. Чернівцях ГУ Міндоходів у Чернівецькій області. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Ярослав Городенський, 1973 року народження, чернівчанин, має вищу економічну освіту. В органах податкової служби працює з 1994 року. Пройшов трудовий шлях від головного спеціалісту сектору безпеки відділу податкових розслідувань до начальника податкової інспекції.

4 листопада Ярослава Городенського представлено трудовому колективу департаменту економіки міської ради.

Перед новим керівником департаменту міський голова поставив завдання зменшити у місті обсяги тіньової занятості, оскільки саме податок з доходу фізичних осіб є основним джерелом наповнення міського бюджету, а легальне працевлаштування сприяє підвищенню соціальної захищеності городян та зниженню соціальної напруги. Звернуто також увагу, що Чернівці ще на початку минулого століття були привабливими для інвестування та розвитку підприємництва і ці історичні традиції ми повинні розвивати в нових історичних умовах.

Окреслено завдання департаменту економіки у розробці та реалізації концепції інтегрованого муніципального розвитку.

Висловлено впевненість, що досвід нового керівника дозволить посилити контроль за збереженням та ефективним використанням комунального майна, в тому числі у питаннях наповнювання міського бюджету за рахунок надходжень від орендної плати.

peredplata