Астролог назвав рік неймовірного процвітання України

Зірки обіцяють Україні неймовірне процвітання вже в 2021 році, а за ним – і членство в ЄС.

Про це розповів в інтерв\’ю \”Обозревателю\” відомий астролог Влад Росс.

\”Різкий підйом економічної ситуації у нас я бачу після 2021 року. Бо саме 21 грудня 2020 буде фантастичне з\’єднання Сатурна і Юпітера у Водолії. Це, з точки зору зірок – miracle (\” чудо \”в перекладі з англійської – ред.), щось неможливе, неймовірне. І наша Україна почне економічно зростати, підніматися. Почнеться зліт. Нарешті прийде нормальний правитель, з яким нам пощастить – вперше за всю історію. І ми різко підемо вгору \”, – зазначає Росс.

Однак, за словами астролога, в найближчі два роки особливого покращення рівня життя українцям не варто очікувати. \”Самое дно – це цей рік і наступний. 2015 – це будуть найнижчі ціни на нерухомість, на землю, яку можуть скуповувати іноземці. Ну, а переломний – 2017 рік. Потрібно терпіти до 2017-го, коли цей переломний момент трапиться. І до 2024 року – входження в Євросоюз. 2024-2025 – десь ось так \”, – прогнозує Росс.

Як повідомляв \”Обозреватель\”, президент України Петро Порошенко прогнозує, що Україна у 2020 році подасть заявку на членство в Європейському Союзі .

Більше про те, коли закінчиться війна, чому Москва стане провінцією України і що принесе нам правління Порошенко – читайте в інтерв’ю з Владом Россом .

peredplata