Жахлива трагедія у Чернівцях. Школярка покінчила життя самогубством

Жахлива трагедія у Чернівцях. Школярка покінчила життя самогубствомЯк ми вже повідомляли, нещодавно звела рахунки з життям молода 16-літня дівчина, учениця однієї з шкіл, що розміщена у центрі міста. Ровесниці загиблої з ближніх навчальних закладів подейкують, що трагедія трапилася буцімто через нещасливе кохання.

За повідомленням прес-служби прокуратури Чернівецької області, місцем трагедії виявився сад одного з будинків Чернівців, де «шляхом повішення, покінчила життя самогубством шістнадцятирічна дівчина. В день смерті залишилась вдома одна, оскільки скаржилась на біль в животі – до школи не пішла.
Родичі кажуть, що жодних проблем з навчанням чи у взаємовідносинах з батьками, друзями, однокласниками у неї не було. В передсмертній записці дівчина написала, що всіх любить, однак не може так більше жити, просить вибачення за скоєне.

Відомості про подію зареєстровано в єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (з відміткою: самогубство).

Досудове розслідування на даний час триває».

peredplata