У Сокиряській ВК № 67 відбувся «День відкритих дверей»

17 листопада 2014 року в Сокирянській виправній колонії відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області (№ 67) в черговий раз для засуджених та їх рідних, адміністрацією установи спільно з спостережною комісією району було організовано «День відкритих дверей».
Начальник установи полковник внутрішньої служби Мартинюк Геннадій Миколайович розповів рідним про умови тримання та особливості відбування покарання засуджених, розповів про історію установи та завдання, які стоять перед адміністрацією виправного закладу.
Після офіційної частини родичі засуджених мали можливість оглянути гуртожитки, де проживають засудженні, ознайомились з умовами проживання, відвідали їдальню, де переглянули меню та ознайомились із нормами і умовами харчування, в пекарні скуштували хліб, де випікають хліб самі засуджені. Відвідали клуб установи, бібліотеку, котельню, православний храм та молитовний будинок. Ознайомились з умовами проживання засуджених дільниці соціальної реабілітації.
По завершенню заходу родичі засуджених подякували адміністрації установи за належні умови тримання їх рідних та відповідну роботу по їх виправленню та ресоціалізації.
«Основна мета даного заходу – це зміцнення соціально-корисних зв’язків засуджених, забезпечення участі громадськості в процесі виправлення та ресоціалізації засуджених. Рідні засуджених мали чергову нагоду поспілкуватись з керівництвом виправного закладу» – зазначає засутпник начальника із соціально-вихвоної та психологічної роботи Віталій Грабовський.
У Сокиряській ВК № 67 відбувся «День відкритих дверей»
У Сокиряській ВК № 67 відбувся «День відкритих дверей»
Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata